JARI SAYA :'(

haihai byebye ! haha ! 

hari ni malang tol ! jari tersepit kat pintu! ouh ia sangat menyakitkan smpai mengalir air mata aku . haha . sebenarnya aku rasa nak berguling ! tapi alamak ! abg aku tak guna tu ada plak ! haha ! nt dia gelakkan aku !  ni pn aku kena dia dah tersengih2 ! i hate you but i loveyou ! hahah !! 

"adekk ..... angkat kain !! angin kuat tu. cpt2 !" dengan rela hati nya aku p angkat kain ! alahai ... dua helai je ! serupe ta payoh sidai kain ! hahahah ! tetiba aku bukak laa pintu dapur tak guna yg telah mencederakan jari jemari aku ni ! amboiii ! hahah ! aku tgk angin kuat sgt ! sgt100x la bro ! takot gua ! korg tau pe aku wat ? tak tahu ? heyyy ! haa aku menjerit laa "makk , kuatnya angin ! adek takot ! tlg laa" hahah ! haa bukan aku agkt kain ! aku pi menjerit kat pintu dapur ! hahaha ! lawak2 ! 

tetiba , angin tolak pintu tu ! dan2 la plak jari aku de kat penjuru pintu tu ! "pommmm !!" arghhh ! sial! sakit ouh ! darah2 haa jari aku ! 4jari lak tu ! nasib mak taruhkan ubt . menitis air mata aku ! abg aku gelak plak ! dia ckp cm dlm iklan syampu tu " TERASA NAK NANGIS ?" ! hahah ! kuang hajo !

lastnya ! abg aku yg angkat kain tuu ! haha ..

pedih .. :'( dua kali taruh ubat
hehehe . tapi tak pe lah tak teruk sgt . 
k papai selamat hari raya aidiladha ya !
hope you enjoy it dgn story saya kali ni ! byeee

2 comments:

  1. saba lah... sok2 elok jugak jari tuh.. kih3 -> TERASA NAK NANGIS ?" (lawak2) . hahaha

    ReplyDelete