YEZZA !


asalamualaikum . emcak cak cak !! haha

MyEm0.Comta perlu nak gelak sangat la kan . hihi . story for dis night . woaaaaa . stomach ache ? gastrik rupanya . haha . aiyo . susa lah macam nie . ta boleh makan pedas pedas . SYOK GILA !! ish leceh + tension . hihi . makan ikut suka senyap senyap nanti baru tao ! haha . jaat nyee saya nie . ta baik oo . esok saya tak pegi sekolah . sebab saya ta larat laa . awak jangan jadi macam saya keyh . haha . werkk :p

plan g jj nak celebrate birthday anish pun ta jadi sebab ta sehat punya hal . aish ! kacau daun je la . ta pe . laen tahun ye anish ! hihihi . apa-apa pun happy birthday to youu may allah bless you oke . sayang kau my little cute friend  ! 

hish ! apa laa hubby saya nie . hari tu beriya - iya suruh saya ingatkan dia buat assignment . tapi bila dah ingatkan tak buat juga . hantar assignment hari jumaat , means what ? esok la kan ? tadi dia cakap baru "excited" nak buat . haha . gedik nyaa laa hubby aku nie . naseb jauh . kalau dekat . saya suruh nyamuk geget geget dia . hihi . ta pe lah . janji dia siapkan jugak kan . iloveyou ^_^

NOTE : harap saya cepat sembuh , harap anish ta marah saya , harap assignment hubby siap ! harap dan terus berharap tanpa henti ! haha !


No comments:

Post a Comment